Demonstraties

Maak kennis met de heersers van de lucht.

Demonstraties met roofvogels

Droom jij ervan om roofvogels van dichtbij te bewonderen?

Op zoek naar een beklijvende ervaring? Wat dacht je van een kennismaking met de jagers van de lucht? Een educatieve roofvogeldemonstratie waar je versteld van zal staan.

Van de geruisloze vlucht van de uil tot het indrukwekkende loerdraaien met een valk. Tijdens een demonstratie van Falconers@Work beleef je het allemaal van op de eerste rij.

Een unieke ervaring

Maak kennis met onze machtige roofvogels.

Je beleeft als toeschouwer een namiddag waarin je meer bijleert over de roofvogels, hoe de dieren zich gedragen en je ziet ze natuurlijk ook in actie van heel dichtbij. Je leert op welke manier de valkenier de roofvogel voorbereidt op de jacht en maakt dit vanop de eerste rij mee. Falconers@Work biedt jou de kans om kennis te maken met de ambacht valkenier en onze machtige roofvogels tijdens een educatieve maar toch ludieke demonstratie.

Je hebt de keuze tussen een halve dag of een hele dag. Op locatie door jou of ons gekozen. Door onze jarenlange ervaring helpen we jou heel graag om een voorstel op maat, naar jouw budget en wensen op te maken zodat je een absolute topdag beleeft.

Fotoalbum

Enkele beelden van onze roofvogeldemonstratie.