Vogeloverlast

Verweren van duiven, meeuwen en andere vogelsoorten.

Falconers@Work

Last van meeuwen, opdringerige kraaien of storende duiven?

Zelf al bekijk je duiven, meeuwen, kraaien, kauwen,… in normale omstandigheden niet als “ongedierte”, toch kunnen ze, zeker indien ze in grote getallen aanwezig zijn, flink wat overlast veroorzaken.

Door het lawaai, de zure uitwerpselen op bijvoorbeeld jouw bouwproject, ander ongedierte aantrekken,… zijn deze beesten niet wenselijk op jouw bedrijf, bij jou thuis of in jouw gemeente. 

Falconers@Work stoelt op ruim 20 jaar ervaring in het ecologisch en discreet bestrijden van overlast en heeft haar ervaring door de jaren heen uitgebouwd dankzij verschillende, diverse projecten in België en Nederland.

Hoe lossen wij je probleem op?

Vogelnetten, pinnen, draden of vallen.

Overlastbestrijding: verjagen van duiven
Duiven
Overlastbestrijding: verjagen van meeuwen
Meeuwen
Overlastbestrijding: verjagen van kraaien
Kraaien
Overlastbestrijding: verjagen van kauwen
Kauwen
Overlastbestrijding: verjagen van eksters
Eksters
Al overtuigd?

Maak komaf met dieren die overlast bezorgen.

Falconers@Work biedt ook totaaloplossingen voor het verjagen van knaagdieren zoals konijnen, hazen, ratten en muizen.

Hoe gaan wij te werk?

De leidraad om ongedierte te bestrijden.

Er zijn verschillende methodes om duiven weg te houden van je gebouw. Daarom is het belangrijk om een goede voorstudie te doen om er zeker van te zijn dat het juiste duivenwering systeem wordt aangebracht.

Het is essentieel om het juiste type duivenwering te kunnen kiezen. Met onze kennis van de gedragspatronen en de leefwijze van de vogels maakt Falconers@Work een verschil tussen nestplaatsen en plaatsen waar duiven neerstrijken en beslissen wij ook in functie van de grootte van de vogelpopulatie die aanwezig is.

Al deze aspecten worden in overweging genomen voor het opstellen van een op maat gemaakt preventieplan tegen vogels.

1. Inspectie

Alles start met een plaatsbezoek waarbij we de basis voor jouw effectief preventieplan leggen. We brengen de kenmerken van het gebouw (ook rekening houdend met eventueel historische aspecten) in kaart, maar ook de grootte van de populatie om een gepaste oplossing te kunnen formuleren. Dit garandeert een efficiënt en duurzaam resultaat.

2. Service

Kort en bondig: wij lossen jouw probleem op. Steeds met respect voor mens, dier en natuur. En bovendien veilig. Het preventieplan dient als basis om de meest efficiënte oplossing te realiseren. Reken op de ervaring & expertise van Falconers@Work. We werken bovendien samen met een ruim netwerk van partners om een totaaloplossing te garanderen.

3. Opvolging

Ook na het uitvoeren van het preventieplan, reken je nog steeds op Falconers@Work. Je krijgt steeds 10 jaar garantie (gewone slijtage). Ook als er toch nog issues na het traject optreden, staan wij paraat om je verder te helpen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Geen fan van deze methode?

Schakel de natuurlijke vijand in.

Referenties

Enkele van onze tevreden klanten.