Last van kraaien?

Wij verjagen op een ecologische manier kauwen en kraaien

Falconers@Work

Kauwen en kraaien brengen heel wat overlast mee...

Zowel kauwen als kraaien vallen onder de familie van de kraaiachtigen. De overlast van kraaien kunnen we heel divers noemen. Kauwen en kraaien leven altijd in grote groepen. Ze komen dus nooit alleen en zorgen in stedelijke en dichtbevolkte gebieden voor grote geluidoverlast. Maar ook op het plattenland kunnen ze voor heel wat overlast zorgen, want kauwen en kraaien kiezen vaak jouw woning uit om hun nest te maken onder het dak of in de schoorsteen. Daardoor heb je niet alleen geluidsoverlast, maar ook nog stankoverlast en brengen ze ander ongedierte met zich mee. En dat is natuurlijk niet prettig…

Falconers@Work heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verweren van kauwen en kraaien. Dit doen we steeds op een ecologische manier, met respect voor dier en natuur. Wij adviseren je op welke manier je het meest effectief kauwen en kraaien verjaagt. Reken op Falconers@Work voor een professionele en diervriendelijke verwering van kauwen en kraaien. 

Kauwen of kraaien onder je zonnepanelen?

Duurzame vogelwering om kauwen en kraaien onder jouw zonnepanelen te bestrijden.

Methoden

Hoe lossen wij jouw probleem op?

Overlast van Vogels bestrijden met Vogelpinnen in Antwerpen & Brussel

Vogelpinnen

Het pinnensysteem, ofwel vogel- / duivenpinnen, bestaat uit elementen die zo onzichtbaar mogelijk op de ondergrond worden aangebracht en zo het landen en rusten van duiven verhinderen.

Overlast van Vogels bestrijden met Vogelnetten in Antwerpen & Brussel

Vogelnetten

Vogelnetten zijn zeer geschikt voor grote overspanningen, hangars, open opslagplaatsen en voorkomen nestelgedrag. Maar ook voor balkons kunnen deze netten een goede oplossing zijn.

Bird Blocker clipsysteem om Vogels onder Zonnepanelen te verweren

Bird Blocker

De clips van BirdBlocker onder je zonnepanelen zorgen ervoor dat elk hoekje en kantje wordt beschermd tegen vogels. Zo kunnen er geen duiven, kraaien of kauwen meer onder nestelen.

Overlast van Vogels bestrijden met Pulssystemen of Shocksystemen in Antwerpen & Brussel

Puls / Shock

Een pulssysteem, bestaat uit een tweetal staven vlak bij elkaar. Wanneer er kauwen, kraaien of andere vogels landen, raken zijn poten beide staven en krijgen ze heel kleine stroomstootjes waardoor ze er niet meer landen.

Overlast van Vogels bestrijden met Laserstralen in Antwerpen & Brussel

Laserstralen

Dit toestel bestaat uit volautomatische laserbundel die zowel horizontaal als verticaal laserstralen doet bewegen. Deze stralen vinden kauwen en kraaien extreem vervelend. Zij zien het als een natuurlijke vijand waardoor ze verdwijnen.

Op een discrete en doeltreffende manier helpen we jou van kraaienoverlast af

Hoe gaan wij te werk?

De leidraad om kauwen en kraaien te verjagen

Er zijn verschillende methodes om kauwen en kraaien weg te houden van je gebouw. Daarom is het belangrijk om een goede voorstudie te doen om er zeker van te zijn dat het juiste vogelwering systeem wordt aangebracht.

Het is essentieel om het juiste type vogelwering te kunnen kiezen. Met onze kennis van de gedragspatronen en de leefwijze van de meeuwen maakt Falconers@Work een verschil tussen nestplaatsen en plaatsen waar kauwen en kraaien neerstrijken en beslissen wij ook in functie van de grootte van de vogelpopulatie die aanwezig is.

Al deze aspecten worden in overweging genomen voor het opstellen van een op maat gemaakt preventieplan tegen kauwen en kraaien.

1. Inspectie

Alles start met een plaatsbezoek waarbij we de basis voor jouw effectief preventieplan leggen. We brengen de kenmerken van het gebouw (ook rekening houdend met eventueel historische aspecten) in kaart, maar ook de grootte van de populatie om een gepaste oplossing te kunnen formuleren. Dit garandeert een efficiënt en duurzaam resultaat.

2. Service

Kort en bondig: wij lossen jouw probleem op. Steeds met respect voor mens, dier en natuur. En bovendien veilig. Het preventieplan dient als basis om de meest efficiënte oplossing te realiseren. Reken op de ervaring & expertise van Falconers@Work. We werken bovendien samen met een ruim netwerk van partners om een totaaloplossing te garanderen.

3. Opvolging

Ook na het uitvoeren van het preventieplan, reken je nog steeds op Falconers@Work. Je krijgt steeds 10 jaar garantie (gewone slijtage). Ook als er toch nog issues na het traject optreden, staan wij paraat om je verder te helpen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Voorkom risico's die kauwen en kraaien met zich meebrengen

Onze diensten

Ecologisch, verantwoordelijk & effectief vogels verjagen.