Referenties

Projecten waar we trots op zijn

Vogelwering bij
Belgian Chocolate Group

Ook spreeuwen en mussen vinden het leuk om te nestelen op een plek waar het droog en warm is. In Herentals was de site van the Belgian Factory Group een geliefde plaats voor deze vogels. Hygiëne gaat bij BCF boven alles, uiteraard. Dus was het tijd voor een permanente oplossing.

Plaatsen van pinnen voor Everconstruct

Een leegstaand gebouw achter de winkelstraat van Turnhout was doorheen de jaren omgebouwd tot een echte duiventil. Jaren stonden de ramen open en hierdoor hadden honderden duiven hier hun ideale woonplek gevonden. Met veel overlast voor de kledingwinkel onder dit gebouw als gevolg…

Hangen van duivennetten op de site van Campine

Duiven vinden het leuk om te nestelen op een plek waar het droog is. In Beerse viel het oog van een grote duivenpopulatie op de open hangaar van Campine. De uitwerpselen, nestjes en giftige stoffen zijn schadelijk voor de werknemers. Tijd om hier verandering aan te brengen..

Duiven verjagen op een wijndomein in Boechout

Op wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout hebben ze tijdens de jaarlijkse oogst van hun heerlijke druiven een ongewenste gast: duiven. Zij eten de rijpe druiven op, waardoor de oogst aanzienlijk verminderd is… Tijd voor actie!

Meeuwen en kraaien verjagen op het stort

Elke week stort men tonnen huisvuil op de site van Hooge Maey in Antwerpen. Tussen dat huisvuil vinden meeuwen en kraaien veel lekkers en net daarom gaan ze zich ook nestelen op dit domein.. 

Heb je ook last van vogels en geraak je er niet vanaf? Vraag hier je offerte aan